BETALING

BRYLLUP

DÅBSGAVER

FOTOALBUM

FOTORAMMER

JULEPYNT

KØKKENKNIVE PROSHARP

REPARATION AF URE

SMYKKER

SMYKKESKRIN

URBEVÆGER

URE

URSKRIN

VÆGURE

Handelsbetingelser


Produktinformation:
Hos Smykke-portalen oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til Smykke-portalen via [email protected].

Priser:
Alle priser på web-adressen www.smykke-portalen.dk er inkl. moms.

Vi tager forbehold for fejl og mangler samt evt. ændringer i oplysningerne på www.smykke-portalen.dk. Der tages ligeledes forbehold for forkerte billeder. Eventuelle fejl og mangler kan ikke gøres gældende overfor Smykke-portalen.dk.

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor ca. 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort:
Grafikken øverst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
Smykke-portalen anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.

Bank:
Danske bank
Reg.nr. 9402 Kontonr 3288314721

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det er kun dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart, vi sender varen fra Smykke-portalen.

Hos Smykke-portalen kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, eDankort, Mastercard, Visa, JCB, Visa Electron, Maestro og Bankoverførsel til 9402 3288314721.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til andre.

Reklamation:
Smykke-portalen yder - ifølge købeloven - en reklamationsret på 2 års. Reklametionsretten betyder, at man som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldene adfærd. Slitage opstået som følge af forkert brug af varen er heller ikke omfattet reklamationsretten. Ved eventuelle fejl og mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du blot kontakte os hurtigst muligt. Der er følgende muligheder ved godkendt reklamation: Omlevering eller ophævelse af dit køb. Fakturaen skal fremvises til Smykke-portalen i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.

Fortrydelsesret:
Fortryder du - mod forventning - dit køb, kan du indenfor 14 dage efter varemodtagelsen retunere den til Smykke-portalen. Vi refunderer ikke fragtudgiften i forbindelse med returneringen af varen. Ved returneringen af en vare, skal denne vare være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig vedlægge en kopi af fakturaen på den pågældende vare. når vi har modtaget varen, ombytter vi denne til en anden vare, eller indbetaler det fulde beløb på din konto. Husk at vedlægge kontonummer. Tilbagebetaling vil ske senest 1 uge efter modtagelse af returvaren.

Returadresse: Urmagerens Værksted / Smykke-portalen, Sønder Allé 5, 8000 Århus C.

Porto: Vi genbruger mange kuverter af hensyn til miljøet og sender derfor også fragtfrit, så du ikke får en merudgift på dine varer.

Levering: Vi forsøger, at sende din ordre hurtigst muligt indenfor  5 arbejdsdage. Hvis leveringstiden - mod forventning - er længere end det anførte, kontakter vi dig hurtigst muligt via e-mail. Betales der med bankoverførsel, kan der gå et par ekstra dage fra ordregivelsen til godkendelsen af betalingen.

Misbrug:
Misbrug af Smykke-portalen medføre til politianmeldelse.

Smykke-Portalen.dk

Pomonavej 6

7100 Vejle

Cvr nr.: 30 77 66 23

Tlf.: 29 89 90 03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Se os på: Facebook